Kunniga fotografer i Umeå

Nu har jag och familjen varit hos en fotograf i Umeå och vi har varit på en familjefotografering på grund av att vi känner att vi vill ha fotografier på hela vår familj på väggen hemma i vardagsrummet. Vi var hos Jenny Rehnman som jag visste sedan tidigare att hon är en väldigt kunnig och duktig fotograf. Då mina vänner har anlitat henne till deras bröllopsfotografering samt så har även en väninna till mig anställt henne som boudoirfotografering och alla som jag hört som haft henne som fotograf har varit väldigt nöjda. Och det känns ju självklart som en trygghet när man anställer en fotograf att hen har goda referenser sedan tidigare och bilderna som hon visade upp för oss som hon tagit på oss såg väldigt bra ut. Sedan så sköter hon ju redigering av våra bilder innan hon skickar dem till oss.