Nu har PO Städ varit hemma hos oss och städat

Nu har PO Städ varit hemma hos oss och utfört deras första städning sedan vi anställde dem för några dagar sedan och WOOW vad bra resultatet blev. Jag känner verkligen att det här kommer underlätta för hela familjen när vi slipper städa så fort vi kommer hem. Det är verkligen något som jag kommer rekommendera fler människor att anlita, om man bor i ett stort hus och inte vill lägga sin kvarvarande energi, efter en lång dag på jobbet, att städa hela huset. Utan om man hellre vill lägga den energin på att umgås med familjen och hitta på roligare saker istället. Jag känner att redan efter en städning att jag kan rekommendera PO Städ om man letar efter ett kunnigt företag som arbetar med hemstädning på Hisingen. Men nog om min hemstädning nu, har ni någon erfarenhet sedan tidigare om städfirmor? Brukar de att hålla sin kvalitet eller brukar de sänka standarden på städningen efter ett tag? Det ska bli spännande att se, för om de städar så bra som de gjorde idag blir jag otroligt glad och lättad. För då kommer jag aldrig mer städa i hela mitt liv, haha!