En utbyggnad på huset

God morgon, god morgon alla mina läsare och vänner! Det är verkligen roligt att utbyggnaden på huset är klar. Jag vill passa på att berätta om företaget som hjälpte oss, så att ni vet att de finns. De gör ett fantastiskt jobb och utförde denna utbyggnad snabbt och smidigt. Om ni skulle vara intresserade av deras tjänster, hör av er till dem. 

Jag har många som följer mig som vet att jag bor i Gävle men sedan har jag sett på statistiken att det är många nya läsare som säkert inte vet om att jag bor här. Nu vet ni det, och detta företag som jag pratar om är för alla som behöver hjälp med utbyggnad i Gävle men även i Östhammar och här kan du läsa mer om dem. 

Här på min blogg ska alla känna sig lika varmt välkomna oavsett var i landet man bor. Tyvärr kan jag inte rekommendera ett företag till er som behöver hjälp inom utbyggnad i andra städer än Gävle och Östhammar men jag vet att det finns företag som kommer att kunna hjälpa er, ni kan googla och så kommer ni att finna något företag som kan hjälpa er. Men när det finns så många olika företag att välja på är det såklart så att det finns dem som inte håller måttet och man bör därför alltid kolla upp det företag man funderar på att anlita. Kolla referenser och kolla om det finns F-skattebevis och att företaget är momsregistrerat. En annan sak som är bra att veta är att inget seriöst företag tar betalt av sina kunder i förskott så gå aldrig med på det.

Men bor ni här i Gävle eller Östhammar så kan jag varmt rekommendera det här företaget till er som behöver hjälp med utbyggnad, ni kommer inte bli besvikna.