Ett tips till er som behöver städhjälp

God förmiddag, god förmiddag! Min tanke med dagens inlägg är att berätta för er om ett städföretag i Uppsala som jag har varit i kontakt med, de heter Bra Vård SAVO AB. Förhoppningsvis är det här något som ni kommer finna intressant.

När det var dags för mig att flytta för två veckor sedan hade jag redan bestämt med ett företag att de skulle hjälpa mig med städningen, det var bestämt sedan några veckor tillbaka. Jag hade suttit länge och letat efter ett företag som kunde hjälpa mig, det tog mig ganska lång tid innan jag hittade ett företag som jag fick en bra känsla av. Det var först när jag pratade med en kollega som jag fick tipset om ett riktigt bra städföretag i Uppsala. Den här kollegan hade själv fått hjälp av Bra Vård SAVO AB och kunde därmed rekommendera mig om dem. Att veta att någon i min närhet har fått hjälp av dem och dessutom varit väldigt nöjd med det gjorde att jag kände att jag kunde lita på att de skulle genomföra ett bra jobb. Innan de började städa informerade jag dem om vilka krav min hyresvärd hade på flyttstädningen, så att de kunde inkludera det i städningen. Det gjorde dessutom att jag slapp komplettera städningen i efterhand. Deras städning var effektiv, det tog inte lång tid innan de var färdiga i lägenheten. Trots att de var väldigt snabba genomförde de ändå ett jättebra jobb, så bra som de städade hade jag nog aldrig kunnat göra det själv. Därmed är jag väldigt glad över att jag vände mig till detta städföretag i Uppsala för hjälp med flyttstädningen. Det gör även att jag kan föra tipset om dem vidare till er ifall ni skulle behöva någon typ av städhjälp.