Gesmays http://www.gesmays.se/ En blogg om allt möjligt Mon, 02 Dec 2019 10:00:00 +0000 sv-SE hourly 1 https://wordpress.org/?v=5.2.4 Ett tips till er som behöver städhjälp https://www.gesmays.se/ett-tips-till-er-som-behover-stadhjalp/ Mon, 02 Dec 2019 10:00:00 +0000 https://www.gesmays.se/?p=15 God förmiddag, god förmiddag! Min tanke med dagens inlägg är att berätta för er om ett städföretag i Uppsala som jag har varit i kontakt med, de heter Bra Vård SAVO AB. Förhoppningsvis är det här något som ni kommer finna intressant. När det var dags för mig att flytta för två veckor sedan hade […]

Inlägget Ett tips till er som behöver städhjälp dök först upp på Gesmays.

]]>
God förmiddag, god förmiddag! Min tanke med dagens inlägg är att berätta för er om ett städföretag i Uppsala som jag har varit i kontakt med, de heter Bra Vård SAVO AB. Förhoppningsvis är det här något som ni kommer finna intressant.

När det var dags för mig att flytta för två veckor sedan hade jag redan bestämt med ett företag att de skulle hjälpa mig med städningen, det var bestämt sedan några veckor tillbaka. Jag hade suttit länge och letat efter ett företag som kunde hjälpa mig, det tog mig ganska lång tid innan jag hittade ett företag som jag fick en bra känsla av. Det var först när jag pratade med en kollega som jag fick tipset om ett riktigt bra städföretag i Uppsala. Den här kollegan hade själv fått hjälp av Bra Vård SAVO AB och kunde därmed rekommendera mig om dem. Att veta att någon i min närhet har fått hjälp av dem och dessutom varit väldigt nöjd med det gjorde att jag kände att jag kunde lita på att de skulle genomföra ett bra jobb. Innan de började städa informerade jag dem om vilka krav min hyresvärd hade på flyttstädningen, så att de kunde inkludera det i städningen. Det gjorde dessutom att jag slapp komplettera städningen i efterhand. Deras städning var effektiv, det tog inte lång tid innan de var färdiga i lägenheten. Trots att de var väldigt snabba genomförde de ändå ett jättebra jobb, så bra som de städade hade jag nog aldrig kunnat göra det själv. Därmed är jag väldigt glad över att jag vände mig till detta städföretag i Uppsala för hjälp med flyttstädningen. Det gör även att jag kan föra tipset om dem vidare till er ifall ni skulle behöva någon typ av städhjälp.

Inlägget Ett tips till er som behöver städhjälp dök först upp på Gesmays.

]]>
Det här företaget kan det mesta om tak https://www.gesmays.se/det-har-foretaget-kan-det-mesta-om-tak/ Thu, 13 Jun 2019 14:59:59 +0000 https://www.gesmays.se/?p=12 God eftermiddag, god eftermiddag mina kära läsare och välkomna in hit till mig på bloggen igen. Jag hoppas att alla ni som läser det här inlägget har haft en riktigt bra dag så här långt och att ni tycker att det nu ska bli roligt att få se vad det är som jag kommer skriva […]

Inlägget Det här företaget kan det mesta om tak dök först upp på Gesmays.

]]>
God eftermiddag, god eftermiddag mina kära läsare och välkomna in hit till mig på bloggen igen. Jag hoppas att alla ni som läser det här inlägget har haft en riktigt bra dag så här långt och att ni tycker att det nu ska bli roligt att få se vad det är som jag kommer skriva om i det här inlägget. Jag tänkte faktiskt berätta lite mer om ett företag som heter Tomas Jonsson Tak och Bygg AB, och det är ett företag som ni kan få en hel del hjälp av om ni bestämmer er för att ta kontakt med dem för att få hjälp med diverse takarbeten i Halmstad med omnejd.

Det är nämligen så att det här företaget har möjligheten att se till att alla kunder som kommer in till dem får all den hjälp som de behöver, och jag tycker att det är någonting som man verkligen borde ta vara på i företag. Jag känner inte att det är så många företag idag som kan ge en så bra service som det här företaget gör när man anlitar dem för att utföra takarbeten i Halmstad med omnejd, och som ni nog kan förstå så är det på grund av det här som jag känner att jag skulle vilja dela med mig av det här företaget till er alla. Det här var allt som jag hade tänkt mig att jag skulle berätta om idag, men om det är någonting mer som ni skulle vilja få reda på om det här företaget så skulle ni till exempel kunna ta kontakt med dem på ett eller annat sätt för att få alla de svar som ni önskar få på era frågor.

Inlägget Det här företaget kan det mesta om tak dök först upp på Gesmays.

]]>
Tack Gloriosa för min fina brudbukett! https://www.gesmays.se/tack-gloriosa-for-min-fina-brudbukett/ Thu, 13 Jun 2019 14:59:59 +0000 https://www.gesmays.se/?p=10 God afton alla läsare som är ute på nätet och har hittat in till bloggen! Varmt välkomna! Det är alltid lika roligt när ni läsare hör av er och berättar att ni tycker om, och har användning av det som jag skriver om. Idag ska jag berätta om de vackra blommor jag hade i min brudbukett, en bukett jag beställde i en blomsterhandel […]

Inlägget Tack Gloriosa för min fina brudbukett! dök först upp på Gesmays.

]]>
God afton alla läsare som är ute på nätet och har hittat in till bloggen! Varmt välkomna! Det är alltid lika roligt när ni läsare hör av er och berättar att ni tycker om, och har användning av det som jag skriver om. Idag ska jag berätta om de vackra blommor jag hade i min brudbukett, en bukett jag beställde i en blomsterhandel som heter Gloriosa. 

 

För er läsare som inte redan känner till det, i somras gifte jag mig. Bröllopet gick av stapeln här i Skara! Det var en magisk dag, och jag hade den mest eleganta brudbuketten man kan tänka sig. Jag måste få berätta om det för er; buketten jag hade beställt i blomsterbutiken Gloriosa var helt unik, med en underbar design. Jag tänkte som så, att eftersom jag bara gifter mig en gång så ville jag ha den mest utsökta och fina brudbuketten som går att få. Och det fick jag. Åh vad jag önskar att ni läsare hade varit med på ”vår” stora dag! Jag blev verkligen nöjd med buketten. Den ska jag minnas för resten av mitt liv och den förgyllde mitt bröllop. Jag är så belåten med vad de trollade fram på Gloriosa, så jag vill verkligen rekommendera er läsare att besöka deras butik. 

  

Vilken tur att denna blomsterbutik finns! Är det så att du också bor i Skara, eller i närliggande städer, och behöver hjälp med blommor och buketter, oavsett för vilket tillfälle som vid glädje eller sorg, så kan du få du hjälp med en bukett härifrån. Deras florister har arbetat inom branschen i många år, och är välutbildade och erfarna med en stor kunskap. Det går också bra att skicka ett blommogram. Förutom buketter, binderier och andra blomsterarrangemang finns här också ett urval av krukor, vaser och andra smådetaljer för den som tycker om inredning. Det kunde väl vara någonting för er också, eller hur? 

Inlägget Tack Gloriosa för min fina brudbukett! dök först upp på Gesmays.

]]>
Caesa Bygg & Renovering https://www.gesmays.se/caesa-bygg-renovering/ Thu, 13 Jun 2019 14:59:59 +0000 https://www.gesmays.se/?p=7 Hej på er alla mina underbara och fina läsare, och varmt välkomna ska ni vara till ännu ett inlägg här på bloggen! Jag hoppas att ni alla har haft en bra vecka och att ni ser fram emot vad helgen har att erbjuda. Det här med renovering i Norrköping med omnejd är ett ämne som […]

Inlägget Caesa Bygg & Renovering dök först upp på Gesmays.

]]>
Hej på er alla mina underbara och fina läsare, och varmt välkomna ska ni vara till ännu ett inlägg här på bloggen! Jag hoppas att ni alla har haft en bra vecka och att ni ser fram emot vad helgen har att erbjuda. Det här med renovering i Norrköping med omnejd är ett ämne som har dykt upp allt oftare i kommentarerna här på bloggen, och jag tänkte därför skriva ett inlägg om just detta. Jag har märkt att många av er läsare har haft problem med att hitta företag som ni känner är pålitliga och seriösa inom renovering, och jag vill därför tipsa er om Caesa Bygg & Renovering, vilket är det företag som jag och min man valde att anlita när vi behövde hjälp med renovering av vårt kök i höstas. Vi hörde av oss till flera olika företag gällande detta, men tyvärr kändes de allra flesta företag väldigt oseriösa och oprofessionella. Just Caesa Bygg & Renovering fick vi som tips utav en kollega till min man, som då blivit väldigt nöjd med den hjälp som han fått utav personalen hos Caesa Bygg & Renovering. Caesa Bygg & Renovering visade sig vara ett väldigt pålitligt och professionellt företag. Det här med kundservice är någonting som Caesa Bygg & Renoverings personal arbetar mycket med, vilket vi verkligen uppskattade. De visade att de under hela processen arbetade efter våra egna behov, önskemål och förutsättningar, för att kunna ge oss det kök som vi hade drömt om.

Vi blev så fantastiskt nöjda med resultatet. Vårt kök är nu den plats i hemmet som vi trivs bäst i, och vi spenderar nu mycket tid vi spisen om dagarna. Jag vill verkligen tipsa er läsare som befinner er i Linköping eller Norrköping med omnejd att vända er till just Caesa Bygg & Renovering. 

Inlägget Caesa Bygg & Renovering dök först upp på Gesmays.

]]>
KW Enterprising i Sverige AB https://www.gesmays.se/kw-enterprising-i-sverige-ab/ Thu, 13 Jun 2019 14:59:59 +0000 https://www.gesmays.se/?p=6 Hej på er igen mina fina läsare, och varmt välkomna ska ni vara tillbaka till ännu ett inlägg här på bloggen! Jag hoppas att ni alla mår bra och att ni har haft en riktigt härlig helg. Det här med massage i Mölndal med omnejd är ett ämne som har dykt upp allt oftare i […]

Inlägget KW Enterprising i Sverige AB dök först upp på Gesmays.

]]>
Hej på er igen mina fina läsare, och varmt välkomna ska ni vara tillbaka till ännu ett inlägg här på bloggen! Jag hoppas att ni alla mår bra och att ni har haft en riktigt härlig helg. Det här med massage i Mölndal med omnejd är ett ämne som har dykt upp allt oftare i kommentarerna här på bloggen, och jag kommer därför att skriva ett inlägg om detta här på bloggen idag. Jag tror att ni alla vet hur mycket jag älskar massage, och jag har nu kommit att hitta ett företag som jag verkligen trivs med när det gäller detta, nämligen KW Enterprising i Sverige AB. KW Enterprising i Sverige AB är ett företag som jag fick som tips utav en nära vän till mig, som även hon blivit väldigt nöjd med den hjälps om hon fått utav detta företag. Många utav de företag som jag tidigare valt att kontakta och vända mig till, har varit alldeles för oseriösa och oprofessionella, vilket har varit väldigt synd. Jag hart därför inte känt att jag kunnat få den hjälp som jag behövt, och är därför så otroligt glad över att jag äntligen hittat ett företag som kunnat ge mig det som jag behöver. Personalen hos KW Enterprising i Sverige AB är otroligt kunniga och duktiga inom det här med kundservice, vilket är en viktig del i ett företag enligt mig. Jag kände mig tack vare KW Enterprising i Sverige ABs kundservice väldigt trygg och säker i mitt val utav företag, vilket kändes skönt.

Massören visade sig även vara otroligt duktig och kvalitativ inom det här med massage, och kunde därför ge mig en otroligt bra behandling. Jag har nu gått till detta företag ett flertal gånger när det gäller just massage, och jag har alltid blivit lika nöjd. Jag vill verkligen tipsa er läsare som befinner er i Partille, Mölndal eller Mölnlycke med omnejd att vända er till just KW Enterprising i Sverige AB. 

Inlägget KW Enterprising i Sverige AB dök först upp på Gesmays.

]]>
Hit kommer jag definitivt åka tillbaka https://www.gesmays.se/hit-kommer-jag-definitivt-aka-tillbaka/ Thu, 13 Jun 2019 14:59:58 +0000 https://www.gesmays.se/?p=4 God morgon på er! Hoppas ni har fått en god nattsömn och har haft en bra morgon. Dagen till ära hade jag tänkt skriva ett inlägg med en rekommendation av ett företag på Tjörn som jag besökte för ett tag sedan. Det är ett bed and breakfast på Tjörn vid namn Pilane Bed and Breakfast. […]

Inlägget Hit kommer jag definitivt åka tillbaka dök först upp på Gesmays.

]]>
God morgon på er! Hoppas ni har fått en god nattsömn och har haft en bra morgon. Dagen till ära hade jag tänkt skriva ett inlägg med en rekommendation av ett företag på Tjörn som jag besökte för ett tag sedan. Det är ett bed and breakfast på Tjörn vid namn Pilane Bed and Breakfast.

Jag och min bästa vän bodde på det här boendet när vi för några veckor sedan tog en vecka ledigt för att åka runt lite i Sverige och besöka ställen som vi inte besökt tidigare. Under resans gång bodde vi på lite billigare boenden för att det inte skulle bli för dyrt, för att vi skulle kunna lägga de pengarna på något annat istället. Därför valde vi att bo på detta bed and breakfast på Tjörn när vi var där, vilket visade sig vara ett jättebra val. Det här boendet var riktigt mysigt och vi fick all den servicen vi behövde för att trivas där. Det här stället hade så mycket att erbjuda, fina rum med sköna sängar, bra service och en trevlig omgivning där man kunde spendera mycket tid för att slappna av. Både jag och min kompis trivdes som fisken i vattnet, eller vad man nu säger. Vi fick dessutom mycket tid att spendera i den fina naturen som fanns runt omkring boendet, den härliga effekten från att vara ute i naturen gick man verkligen inte miste om. Om jag i framtiden åker till Tjörn igen kommer jag definitivt bo på samma ställe, det vore en miss om jag inte gjorde det. Därmed kan jag även rekommendera er att bo på detta bed and breakfast på Tjörn om ni är där.

Inlägget Hit kommer jag definitivt åka tillbaka dök först upp på Gesmays.

]]>
Catering i Mölndal med omnejd https://www.gesmays.se/catering-i-molndal-med-omnejd/ Thu, 13 Jun 2019 14:59:58 +0000 https://www.gesmays.se/?p=2 Hej på er igen alla mina fina och härliga läsare, och varmt välkomna ska ni vara tillbaka till min blogg och till ännu ett inlägg! Jag hoppas att ni alla mår bra och att ni har haft en riktigt härlig vecka såhär långt. Det här med catering i Mölndal med omnejd är ett ämne som […]

Inlägget Catering i Mölndal med omnejd dök först upp på Gesmays.

]]>
Hej på er igen alla mina fina och härliga läsare, och varmt välkomna ska ni vara tillbaka till min blogg och till ännu ett inlägg! Jag hoppas att ni alla mår bra och att ni har haft en riktigt härlig vecka såhär långt. Det här med catering i Mölndal med omnejd är ett ämne som dyker upp allt oftare i kommentarerna här på min blogg, och just därför kommer jag nu skriva ett inlägg om detta idag. Ni är en hel del som har uttryckt er ha problem med att hitta bra företag inom catering i området, och då jag såklart vill vara till så stor hjälp som jag bara kan, kommer jag nu tipsa er om det företag som jag själv valde att vända mig till, nämligen Mörlanda Livs AB. Mörlanda Livs AB är ett företag som jag själv fick som tips utav en nära vän till mig, som även hon vänt sig till dem för att få pålitlig och kvalitativ hjälp av personalen hos företaget. Jag har länge letat efter ett företag inom catering för min 30-årsfest som höll hus nu för några veckor sedan. Tyvärr har jag på vägen stött på en hel del oseriösa och oprofessionella företag, som inte har kunnat ge mig den hjälp som jag behövt eller önskat. Jag blev därför väldigt lättad och glad när jag hittade just Mörlanda Livs AB, då detta företag på en gång kändes pålitlig.

Personalen hos Mörlanda Livs AB är verkligen helt underbara. De arbetar väldigt mycket med kundservice, och fick mig och alla mina gäster att känna oss väldigt trygga och säkra. De visade sig även vara riktigt duktiga på matlagning, vilket såklart är det viktigaste hos ett företag som detta. Jag vill verkligen tipsa er läsare som befinner er i Alingsås, Borås, Herrljunga eller Mölndal med omnejd att vända er till just Mörlanda Livs AB. 

Inlägget Catering i Mölndal med omnejd dök först upp på Gesmays.

]]>