Hit kommer jag definitivt åka tillbaka

God morgon på er! Hoppas ni har fått en god nattsömn och har haft en bra morgon. Dagen till ära hade jag tänkt skriva ett inlägg med en rekommendation av ett företag på Tjörn som jag besökte för ett tag sedan. Det är ett bed and breakfast på Tjörn vid namn Pilane Bed and Breakfast.

Jag och min bästa vän bodde på det här boendet när vi för några veckor sedan tog en vecka ledigt för att åka runt lite i Sverige och besöka ställen som vi inte besökt tidigare. Under resans gång bodde vi på lite billigare boenden för att det inte skulle bli för dyrt, för att vi skulle kunna lägga de pengarna på något annat istället. Därför valde vi att bo på detta bed and breakfast på Tjörn när vi var där, vilket visade sig vara ett jättebra val. Det här boendet var riktigt mysigt och vi fick all den servicen vi behövde för att trivas där. Det här stället hade så mycket att erbjuda, fina rum med sköna sängar, bra service och en trevlig omgivning där man kunde spendera mycket tid för att slappna av. Både jag och min kompis trivdes som fisken i vattnet, eller vad man nu säger. Vi fick dessutom mycket tid att spendera i den fina naturen som fanns runt omkring boendet, den härliga effekten från att vara ute i naturen gick man verkligen inte miste om. Om jag i framtiden åker till Tjörn igen kommer jag definitivt bo på samma ställe, det vore en miss om jag inte gjorde det. Därmed kan jag även rekommendera er att bo på detta bed and breakfast på Tjörn om ni är där.