Jag behövde en snickare

Hej igen och välkomna till min blogg. Dagens inlägg ska handla om när jag vände mig till en snickare i Luleå som hjälpte mig med min renovering. Jag hade aldrig behövt ta hjälp av en snickare innan men när jag började renovera mitt hus fick jag snabbt klart för mig att det var något jag inte klarade av själv. Det var då jag fick tipset av en vän att prova det här företaget. Han hade anlitat dem för ett par mindre jobb och var mycket nöjd med resultatet.

Så jag tog kontakt och fick snabbt en kostnadsfri offert. Jag accepterade och vi kom överens om ett datum för jobbet. På det datumet kom de som utlovat och började genast arbeta. De var mycket professionella och effektiva och trots att det tog lite längre tid än vad vi hade planerat så var jag mycket nöjd med resultatet. Jag skulle absolut rekommendera dem till andra som behöver hjälp av en snickare.

Det som slog mig när jag ringde dem första gången var deras bemötande som var så bra. Kundservice är A och O för mig och det känns alltid bra när man känner sig väl omhändertagen. Det finns så många företag som inte riktigt har förstått att även kundservice är en viktig bit av ett företags arbete och det är därför jag vill lyfta fram detta företag som verkligen gjorde en bra jobb. Jag har nu fått all den hjälpen som jag behövde och jag är även imponerad av att det inte kostade mer än vad det gjorde så jag är verkligen så glad över att få skriva det här inlägget och jag hoppas att det ska kunna vara till hjälp och nytta för er som läser det.

Hoppas ni gillade dagens inlägg, kommentera gärna om ni har något att tillföra!

Kramar, Malin Persson Andersson i Luleå