Jag klippte mig innan charterresan

Hejsan, jag har varit utomlands en vecka och det var härligt. Innan jag åkte så klippte jag mig i en fräck frisyr och det kändes verkligen bra. Jag tycker det är viktigt att man trivs med sin frisyr och det är något som jag tar på allvar. A och O är ju förstås att man har en bra frisör och jag kan ärligt säga att jag har varit och klippt mig på väldigt många salonger genom åren men aldrig känt mig 100 procent nöjd. Men jag blev rekommenderad att gå till en frisör i Linköping som en god vän hade varit hos och jag har aldrig varit så nöjd någon gång innan som jag blev den här gången. Kommer definitivt att gå dit i fortsättningen.

Kan inte ni berätta om era värsta och bästa minnen när ni gjort iordning er i håret? Jag har en vän som gjorde en hempermanent och det blev ju inte alls bra, det såg ut som ett konstverk! Haha, men vi har alla våra historier. Skriv gärna om något som ni minns. Jag färgade håret en gång med en färg jag köpt på Gekås. Gissa vad, det blev inte alls den färg som var på paketet, håret skimrade i grönt och jag var väldigt besviken. Det tog ju månader innan all färg var borta. Jag hade i vilket fall en härlig semestervecka men någon flirt blev det inte, jo, kanske kan man säga men det ledde inte till någonting mer…Hur som helst, har ni som jag aldrig varit helt nöjda med de frisörer som ni har gått till så hoppas jag att ni bokar en tid till denna frisör. Läs mer på hemsidan som ni kommer till om ni klickar på länken som finns här ovanför någonstans. Ha det bra!

Ingela Svensson i Linköping