Mitt badrum

Hejsan och godmorgon!

Mitt badrum blev verkligen snyggt efter renoveringen. Om du söker ett företag inom badrumsrenovering i Uppsala så vill jag tipsa dig om det som jag vände mig till. De gjorde ett fantastiskt jobb och badrummet blev precis som jag hade tänkt mig. Jag är mycket nöjd med resultatet och kan varmt rekommendera dem.

Jag har en bostadsrätt som jag köpte förra året. Det var en fin lägenhet men det enda problemet var att badrummet aldrig hade blivit renoverat så det var 40 år gammalt. Då kan ni tänka er att det inte var världens snyggaste med en orange plastmatta på golvet och bruna tapeter på väggarna samt ett fult badkar. Det var verkligen ingenting som jag skulle stå ut med så det första jag gjorde när jag hade köpt lägenheten var att leta efter ett företag inom det här med badrumsrenovering och jag fann det här företaget och jag kan bara säga att de gjort ett strålande jobb. De har hjälpt till i flera bostadsrätter och jag kände mig helt trygg med att lämna det i deras händer. Jag behövde inte oroa mig för något, de skulle ta hand om allt från A till Ö. Vi satte upp en tid för ett möte och de kom på utsatt tid och pratade igenom allt som skulle göras så att jag visste vad det var för arbeten som skulle utföras. Sedan gick de igenom alla material som skulle användas och badrummet blev verkligen snyggt.

Jag är mycket nöjd med det slutliga resultatet och jag skulle absolut rekommendera dem till andra. De har verkligen ett fantastiskt kunnande inom badrumsrenovering och det märks på det slutgiltiga resultatet. Jag är mycket glad och nöjd med badrummet och det är tack vare det här företaget. Så med deras hjälp kommer även ni att få fantastiska resultat.