Tack Gloriosa för min fina brudbukett!

God afton alla läsare som är ute på nätet och har hittat in till bloggen! Varmt välkomna! Det är alltid lika roligt när ni läsare hör av er och berättar att ni tycker om, och har användning av det som jag skriver om. Idag ska jag berätta om de vackra blommor jag hade i min brudbukett, en bukett jag beställde i en blomsterhandel som heter Gloriosa. 

 

För er läsare som inte redan känner till det, i somras gifte jag mig. Bröllopet gick av stapeln här i Skara! Det var en magisk dag, och jag hade den mest eleganta brudbuketten man kan tänka sig. Jag måste få berätta om det för er; buketten jag hade beställt i blomsterbutiken Gloriosa var helt unik, med en underbar design. Jag tänkte som så, att eftersom jag bara gifter mig en gång så ville jag ha den mest utsökta och fina brudbuketten som går att få. Och det fick jag. Åh vad jag önskar att ni läsare hade varit med på ”vår” stora dag! Jag blev verkligen nöjd med buketten. Den ska jag minnas för resten av mitt liv och den förgyllde mitt bröllop. Jag är så belåten med vad de trollade fram på Gloriosa, så jag vill verkligen rekommendera er läsare att besöka deras butik. 

  

Vilken tur att denna blomsterbutik finns! Är det så att du också bor i Skara, eller i närliggande städer, och behöver hjälp med blommor och buketter, oavsett för vilket tillfälle som vid glädje eller sorg, så kan du få du hjälp med en bukett härifrån. Deras florister har arbetat inom branschen i många år, och är välutbildade och erfarna med en stor kunskap. Det går också bra att skicka ett blommogram. Förutom buketter, binderier och andra blomsterarrangemang finns här också ett urval av krukor, vaser och andra smådetaljer för den som tycker om inredning. Det kunde väl vara någonting för er också, eller hur?